Goed om te weten

Nieuwe basisreeks HAPJE KLAPJE

Wanneer:
4 woensdagvoormiddagen (17-24-31 mei en 7 juni 2017) van 9u tot 12u
Locatie:
Wijkgezondheidscentrum de Central, Diestsesteenweg 200 te 3010 Kessel-lo
Kostprijs:
5 euro voor de reeks per deelnemer
Meer informatie & inschrijvingen:
onthaal@wgcdecentral.be - in onderwerpregel vermelden "T.a.v. Zoë Maes"
T 016 85 34 10 - vragen naar Zoë Maes
 

Vacaturebericht

In het kader van de oprichting van een tandartspraktijk vanuit de Leuvense Wijkgezondheidscentra wensen we over te gaan tot de aanwerving van EEN DEELTIJDSE TANDARTS (M/V).

Verhoogde tegemoetkoming

Misschien heb je recht op verhoogde tegemoetkoming maar ben je daarvan nog niet op de hoogte of weet je niet wat dit concreet inhoudt? In de Leuvense folder verhoogde tegemoetkoming krijg je alvast meer informatie.

Mindfulness

Mindfulness, verhoog je veerkracht. In het voorjaar van 2017 start een nieuwe basisreeks voor mensen die graag willen kennismaken met Mindfulness. Diegenen die reeds een basisreeks Mindfulness volgden en graag hun training willen opfrissen zijn altijd welkom op onze oefenavonden Mindfulness!
 

Verse lucht

Hoe behoud en bekom je gezonde lucht binnenskamers? Lees onze tips.

10 tips voor een gezond huis

Wist je dat een goede ventilatie van je woning belangrijk is om de lucht binnenshuis even gezond te houden als de lucht buitenshuis?  Met deze 10 tips kan je alvast aan de slag.

Roken en rookstop

Voor mensen die willen stoppen met roken organiseren we nieuwe rookstopgroepen in 2017, de data en de flyer met info volgen nog. De folder "Binnen roken is nooit oké, ook niet aan het open raam" geeft je alvast goede tips om jezelf en je kinderen te vrijwaren van de schadelijke gevolgen van het roken in huis of in de auto.